Teologi, religion og filosofi
NLA Høgskolen

Hvordan skal vi forstå og formidle det som møter oss i en 2000 år gammel bok? Hvilken betydning har religion og tro i vårt samfunn? Vi har studier for deg som vil bety noe for andre, gjennom å formidle kristen tro og utøve klokt lederskap.Se mer informasjon

Når du besøker NLA Høgskolen på Åpen dag vil du få høre om de ulike studietilbudene vi har innen teologi, religion og filosofi, og få møte både studenter og forelesere.

Religion og livssyn påvirker hele samfunnet vårt. På NLA Høgskolen har vi flere utdanninger som gjør deg rustet til å jobbe med dette spennende feltet. 

Vår bachelor i praktisk teologi og ledelse er for deg som ønsker å jobbe som leder, enten i menigheter eller organisasjoner. I denne utdanningen er det mye praksis, og du vil få undervisning både i ledelse og trosopplæring. Allerede første året i utdanningen vil du reise på studietur og få møte mange ulike kristne fellesskap. 

Ønsker du å bli prest eller pastor kan du studere teologi hos oss. Hos oss får du personlig veiledning i tillegg til undervisning både i kristendom, etikk, filosofi og andre religioner og livssyn. Denne utdanning skal også forberede deg på å tre inn i lederfunksjoner i kirker og menigheter. 

Program:

  • Presentasjon av NLA Høgskolen 
  • Møte med en av våre dyktige studenter – som forteller om studiene, hvordan det er å være student på NLA Høgskolen, og som kan svare på dine spørsmål. 
  • Møte med en av våre forelesere.
  • Presentasjon av utvekslingsmuligheter i studiene.
  • Presten vil fortelle om hvordan det er å studere teologi, samtidig som det også finnes muligheter for andre yrker enn prest i den norske kirke. 

Logg inn for å lagre favoritter

Passer for:
Studier innen teologi, religion og filosofi passer for deg som er opptatt av mennesker og tro, og troens plass i kultur og samfunn. På NLA Høgskolen vil vi utdanne mennesker som både kan formidle og fortolke tro, som kan undervise og som kan bety noe for andre.

Sted: NLA Høgskolen - Sandviken


Fagretninger:
Teologi, religion og filosofi Språk, kultur og interkulturelle studier

Påmeldingsperioden er avsluttet
Mandag 21. januar kl. 09:30 - 11.30
Mandag 21. januar kl. 13:00 - 15:00