Reiselivsledelse og opplevelsesutvikling
Høyskolen Kristiania

Bachelor i reiselivsledelse og opplevelsesutvikling er et godt studievalg for deg som har lyst til å jobbe innen reiselivsledelse og utvikle ekstraordinære turistopplevelser – enten i Norge eller internasjonalt.


Høyskolen Kristiania har et unikt studiemiljø med små klasser og tett oppfølgning. Dagen hos oss vil gi et innblikk i hvordan det er å være student, både faglig og sosialt, på vårt campus i Bergen 

Program

Du vil få:

  • møte forelesere og studenter, som forteller om studiehverdagen.
  • informasjon om hvordan studiet er bygget opp.
  • en smakebit av studiet med foredrag av Elin Bolann – Reiselivet i Norge: En eventyrlig fremtidsbransje
  • informasjon om hvilke jobbmuligheter du har etter utdanningen
  • gå på omvisning på campus og stille spørsmål til faglige og studenter

Velkommen til oss.

Om studiet

Reiseliv er verdens hurtigst voksende næring, og opplevelsesbasert turisme er den delen av bransjen som er i størst vekst. Antallet reisende til og i Norge har vært rekordstort de siste årene. Opplevelsesbedriftene trenger kompetente folk som kan utvikle sammensatte kvalitetsopplevelser.

Bærekraft baseres på tre grunnpilarer: Økonomisk lønnsomhet, miljø og sosiokulturelle forhold. Hos oss lærer du om regulering av tilgangen til attraksjoner og opplevelser. Hvor mange turister skal ha tilgang til Preikestolen på en og samme dag, eller i løpet av en sesong? For å ivareta våre natur- og kulturverdier på en bærekraftig måte, er regulering helt nødvendig. Når vi samtidig ivaretar sosiokulturelle forhold, betyr det at både lokalbefolkningen og den enkelte turist får en god opplevelse. Et godt sted å bo er et godt sted å besøke!

Dagens turister er vant til et høyt servicenivå. Du må kunne forstå turistens behov for å oppfylle dem. Vi legger stor vekt på service- og markedsorientering, og du vil få verdifull innsikt i hvordan du kan tilby konkurransedyktige opplevelser både nasjonalt og internasjonalt. I tillegg lærer du målrettet digital markedskommunikasjon, som er spesielt framtredende i reiselivsbransjen.


Se mer informasjon

Passer for:
Deg som vil jobbe innen reiselivsledelse og vil skape ekstraordinære turistopplevelser.

Sted: Kalfarveien 78 c.

Nærmeste busstopp er ”Kalfarlien”, hvor busser nr. 2, 3, 11, og 80 stopper. Det er kun 20 minutters gange fra Bergen Busstasjon.


Fagretninger:
Reiseliv og hotellfag Medier, kommunikasjon og markedsføring

Påmelding er stengt

Opptakskrav

Generell studiekompetanse.


Studiet er en treårig utdannelse som gir bachelorgrad. 

Gå til studieprogrammets nettside.


Høyskolen Kristiania

Høyskolen Kristiania

og

Fagskolen Kristiania

Med kreativitet og faglig tyngde skal Høyskolen Kristiania tilby morgendagens studier i dag.

 

Les mer om oss på våre websider