Har du spørsmål om dette studiet?

Ta kontakt!

Økonomi og administrasjon

Bachelor
NHH er ein leiande handelshøgskole. Bachelor i økonomi og administrasjon er sjølve fundamentet i siviløkonomutdanninga ved NHH. Du lærer å bruke verktøya som du treng som økonom eller leiar og å sjå samanhengane både internt i ein organisasjon og eksternt i den økonomiske verda. Utdanninga på NHH handlar om menneske, økonomi og teknologi i samspel for berekraftig verdiskaping.
Studiested
Passer for
Deg som med kunnskap om økonomi og leiing vil gjere ein positiv forskjell i samfunnet!

Korleis finansiere berekraftig omstilling?

Berekraftig finans handlar om korleis bedrifter må tenke rundt miljø, sosialt ansvar og god styring. I tillegg handlar det om å forstå at det oftast løner seg for investorar å sette pengane i grøn teknologi, i bedrifter som ikkje forureinar miljøet, brukar barnearbeidarar eller utnyttar dei tilsette.
Møt en student
Ingrid Helen 20 år
Økonomi og administrasjon
Studiet på NHH er veldig bredt og dekker mange områder innenfor økonomi og ledelse, noe som gjør studiet mer spennende siden det er så mangfoldig.
Studiet vil også åpne opp mange forskjellige muligheter i videre karriere, alt i alt et spennende studie med mange muligheter. Jeg er fra Bergen og oppvokst her, så byen ligger selvfølgelig nært hjertet mitt uansett. Men det jeg liker ved å studere her er at byen er både en studentby med studenter fra hele landet innenfor mange ulike fagretninger som man kan møte og bli kjent med, men det er også en by med et liv utenom studentene. Det er et spennende kulturliv og en vakker natur som jeg setter stor pris på.
Ragnhild 22 år
Økonomi og administrasjon
Noe av det fineste med NHH er utsikten derfra, å kunne se fjorden og fjellene. Jeg kan sitte i biblioteket og få med meg både soloppgang og solnedgang.
Gjennom å studere økonomi opplever jeg å forstå mer og mer av verden rundt meg for hver dag.