Markedsføring og merkevareledelse
Høyskolen Kristiania

Hvorfor velger du det ene produktet fremfor det andre? Hvorfor er det noen merker som gir deg gåsehud, andre som får deg til å rynke på nesen, og noen som ikke får deg til å føle noe som helst? Svarene får du ved dette studiet!


Høyskolen Kristiania har et unikt studiemiljø med små klasser og tett oppfølgning. Dagen hos oss vil gi et innblikk i hvordan det er å være student, både faglig og sosialt, på vårt campus i Bergen 

Program

Du vil få:

  • møte forelesere og studenter, som forteller om studiehverdagen.
  • informasjon om hvordan studiet er bygget opp.
  • en smakebit av studiet med foredrag av Alexander Hem – Hvorfor blir ting populære
  • Informasjon om hvilke jobbmuligheter du har etter utdanningen
  • gå på omvisning på campus og stille spørsmål til faglige og studenter

Velkommen til oss.

Om studiet

Liker du å jobbe kreativt for å skape relevante løsninger? Vil du bruke dine personlige evner til å skape en spennende karriere innen for eksempel branding, media eller analyse? Er du både analytisk og strategisk anlagt?  Da er Bachelor i markedsføring og merkevareledelse et godt studievalg for deg.

Bachelorstudiet er utviklet i tett samarbeid med næringslivet, og går gjennom alle de viktigste stegene innen merkevarebygging. Du lærer hva som kreves for å utvikle attraktive merkevarer, og hvordan du kan påvirke andre aktører og samfunnet rundt deg.

Med en bachelor i markedsføring og merkevareledelse får du spennende jobbmuligheter i markedsavdelinger, reklame- og mediebyråer eller i analysebedrifter som jobber med informasjon og samfunnskontakt. Både private, offentlige og frivillige organisasjoner har de senere årene innsett at de trenger flere ansatte med spesialisert kompetanse innen merkevareledelse. Vår Bachelor i markedsføring og merkevareledelse svarer på deres behov.

Foreleserne på studiet er kjent i bransjen og i fagmiljøet som spesialister, fagbokforfattere og autoriteter innen markedsføring og merkevareledelse. Som student tar du del i aktuelle faglige problemstillinger, kommer tett på faget og lærer av ekspertene slik at du kan lykkes i din videre karriere.


Se mer informasjon

Passer for:
Deg som er analystisk og strategisk anlagt, vil jobbe for kreative løsninger og skape en spennende karriere innen for eksempel branding, media eller analyse.

Sted: Kalfarveien 78 c.

Nærmeste busstopp er ”Kalfarlien”, hvor busser nr. 2, 3, 11, og 80 stopper. Det er kun 20 minutters gange fra Bergen Busstasjon.


Fagretninger:
Medier, kommunikasjon og markedsføring

Påmelding er stengt

Opptakskrav

Generell studiekompetanse.


Studiet er en treårig utdannelse som gir bachelorgrad.

Les mer om Markedsføring og merkevareledelse.


Høyskolen Kristiania

Høyskolen Kristiania

og

Fagskolen Kristiania

Med kreativitet og faglig tyngde skal Høyskolen Kristiania tilby morgendagens studier i dag.

 

Les mer om oss på våre websider