Kunst, musikk, design - stikk innom
Universitetet i Bergen

Vil du delta på omvisninger på Griegakademiet?


Fakultet for kunst, musikk og design fremmer kunst, musikk og design som grunn­leggende for livsutfoldelse og samfunnsutvikling.

Program

  • Omvisninger i lokalene til Griegakademiet – Lars Hilles gt 3
    Studenter ved Griegakademiet viser deg rundt i lokalene til utøvende musikk, musikkterapi og musikkvitenskap. Her vil du få se alt du trenger å vite om undervisningsrommene, øvingsrommene og konsertsalene både i Lars Hilles gt3 og andre lokaler Griegakademiet disponerer. Kanskje får du sett noe av undervisningen?
  • Åpent konsertforedrag musikkterapi
  • Snakk med studentene
    Her kan du stille studentene de spørsmålene du alltid har lurt på.
  • Musikkinnslag og utstillinger gjennom dagen

For portfoliodag kunst og design utgår på dette arrangementet. Hvis du ønsker å ta med deg din portfolio og få tilbakemeldinger fra fagpersoner må du delta på arrangementet Kunst, musikk, design - opptaksprøver og opptakskrav.

Om studiene

Fakultet for kunst, musikk og design er et kraftsenter for kunstnerisk utviklingsarbeid, vitenskapelig forskning og utdanning, fundert på lange tradisjoner for kunst-, musikk- og designutdanning i Bergen.

KMD utdanner fremtidens kunstnere, designere, kuratorer, utøvende musikere, komponister, musikk­terapeuter, musikkvitere og pedagoger.


Se mer informasjon

Passer for:
Fakultet for kunst, musikk og design (KMD) er ledende innen kunstnerisk utviklingsarbeid og tilbyr forskningsbasert undervisning på bachelor-, master- og ph.d.-nivå. Utdanningene på KMD er basert på det fremste innen kunstnerisk forskning og erfaringskunnskap. Mange undervisningsprosjekt foregår i det offentlige rommet, og eksamensprosjektene blir presentert i sentrale gallerier.

Sted: Møllendalsveien 61 og Lars Hilles gate 3

Til Møllendalsveien 61 kommer du lettest med buss 12 eller 21 fra busstasjonen. Griegakademiet ligger i Lars Hilles gate 3, midt i Bergen sentrum, mellom Grieghallen og KODE 2.


Fagretninger:
Kunst, design, musikk og kreative fag

Påmelding er stengt

Opptakskrav

For opptak til studiene ved KMD kreves det generell studiekompetanse. I tillegg har de fleste studieprogrammene opptaksprøver.

Les mer på KMDs nettsider


Les mer om studiene: 


Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen har over 17 500 studenter. Vi har en attraktiv beliggenhet med store deler av campus midt i hjertet av Bergen.

Les mer om oss på våre websider