Kinesisk
Universitetet i Bergen

Kina er et østasiatisk land med en lang historie og spennende kulturelle tradisjoner. Kina er verdens tredje største land og verdens nest største økonomi. Kinesisk språk er nøkkelen til den kinesiske kulturen og samfunnet.Se mer informasjon

På Åpen dag får innblikk i hvordan studiehverdagen på kinesisk er. Du får en smakebit på hva studiet går ut på, du får møte studenter og ansatte og du kan stille alle spørsmålene du måtte ha.

Program

  • Du møter nåværende og tidligere studenter som snakker om studiehverdagen. Her vil du blant annet få høre om overgangen fra skole til universitet, studentmiljø, utveksling og jobbmuligheter.
  • På åpen dag vil du få lære mer om Kina og det kinesiske språket. Du vil oppdage at det å lære seg det kinesiske språket er både gøy og ikke så vanskelig som du kanskje tror.

Om studiet

Kina er et østasiatisk land med en lang historie og spennende kulturelle tradisjoner. Kina er verdens tredje største land og verdens nest største økonomi. Kinesisk språk er nøkkelen til den kinesiske kulturen og samfunnet.

En stor del av studiet er opplæring i det offisielle kinesiske språket, mandarin. I tillegg vil du få kunnskap om den historiske utviklingen i Kina, og dessuten samfunnsmessige og kulturelle forhold

Bachelorprogram i kinesisk


Logg inn for å velge favoritter.

Passer for:
Deg som er nysgjerrig på andre kulturer, samfunn og språk.

Sted: UiB/Sydneshaugen skole


Fagretninger:
Språk, kultur og interkulturelle studier

Meld deg på:


Om studiet

  • Omfang: 3 år 
  • 180 studiepoeng 
  • Søknadsfrist 15. april 

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen har over 16 000 studenter. Vi har en attraktiv beliggenhet med store deler av campus midt i hjertet av Bergen.

Les mer om oss på våre websider