Japansk
Universitetet i Bergen

Japan har en kreative og fascinerende kultur. Nøkkelen til å forstå landet ligger i det japanske språket.Se mer informasjon

På Åpen dag får du et innblikk i hvordan studiehverdagen på japansk er. Du får en smakebit på hva studiet går ut på, du får møte studenter og ansatte og du kan stille alle spørsmålene du måtte ha.

Program

  • Du møter nåværende og tidligere studenter som snakker om studiehverdagen. Her vil du blant annet få høre om overgangen fra skole til universitet, studentmiljø, utveksling og jobbmuligheter.
  • Du får et innblikk i det komplekse japanske skriftsystemet. Du møter ansatte på faget som lærer deg å skrive noen av tegnene og får lære mer om uttale og hva tegnene betyr.

Om studiet

Hovudfokus i programmet er kunnskap om japansk språk og utvikling av skriftlige og muntlige kommunikasjonsferdigheter. Du startar med innføringskurs som gir basiskunnskaper i japansk og østasiatisk sivilisasjonshistorie, i tillegg til introduksjonsforelesninger om japansk språk og samfunnsliv fra eldre og nyere tid.

Etter nesten to år ved UiB går turen til Japan for å være student der i ei helt år. Der får du oppleve hvordan hverdagen med språkstudier ved eit japansk universitet er, samtidig med at du blir eksponert for japansk kultur og samfunnsliv, og for det japanske språket i sine naturlige omgivelser.

Bachelorprogram i japansk


Logg inn for å velge favoritter.

Passer for:
Deg som er nysgjerrig på andre kulturer, samfunn og språk.

Sted: UiB/Sydneshaugen skole


Fagretninger:
Språk, kultur og interkulturelle studier

Meld deg på:


Om studiet

  • Omfang: 3 år 
  • 180 studiepoeng 
  • Søknadsfrist 15. april 

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen har over 16 000 studenter. Vi har en attraktiv beliggenhet med store deler av campus midt i hjertet av Bergen.

Les mer om oss på våre websider