Interkulturelle studier
NLA Høgskolen

Kultur, etikk og menneskerettigheter er viktigere en noen gang. Enten du vurderer politi, lærer, journalist eller politiker vil en bachelor i interkulturell forståelse gi deg et forsprang og en dypere forståelse av det samfunnet vi lever i.


Når du besøker NLA Høgskolen på Åpen dag vil du få høre om de ulike studietilbudene vi har innen interkulturell forståelse, og få møte både studenter og forelesere.

Program

  • Presentasjon av NLA Høgskolen 
  • Møte med en av våre dyktige studenter – som forteller om studiene, hvordan det er å være student på NLA Høgskolen, og som kan svare på dine spørsmål 
  • Møte med en av våre forelesere
  • Presentasjon av utvekslingsmuligheter og studieturer

Interkulturell forståelse har basis i forståelsen av mennesket og samfunnet de lever i. Du vil lære om religion, kommunikasjonsteori, historie og samfunn. Dette er temaer som er høyst relevante i møtet mellom mennesker i studie- og jobbsammenheng.

Du vil få mulighet til å reise på studieturer og/eller lengre opphold i utlandet. I tillegg er det gode muligheter for utveksling.

En bachelor i interkulturell forståelse gir spennende muligheter for jobb. Du kan velge emner etter hvilken jobb du ønsker, enten det er innen integrering, internasjonalisering, konfliktløsning eller offentlig forvaltning. Du kan også kombinere utdanningen med en rekke andre yrker som grunnskolelærer, sosionom, politi og sykepleier.


Se mer informasjon

Passer for:
Studier innen interkulturell forståelse passer for deg som er opptatt av mennesker, samfunn, etikk, kommunikasjon og kultur. På NLA Høgskolen vil vi utdanne mennesker som vil bety noe for andre.

Sted: NLA Høgskolen


Fagretninger:
Samfunn og politikk Språk, historie og kultur

Påmelding er stengt

Opptakskrav

Generell studiekompetanse.