Bestill studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi hjelpe deg med å finne ut av!

Interiør

Fagskole
Interiørfaget dreier seg om å lage funksjonelle rom og skape en atmosfære som folk trives i. Gjennom reelle prosjekter og oppdrag fra næringslivet får du virkelig øvd på dine ferdigheter og blir klar for arbeidsmarkedet.
Studiested
Passer for
deg som vil utforme bygg og rom som hvor mennesker kan jobbe og leve best mulig i.

Visste du at i den vestlige verden bruker vi 90% av tiden vår innendørs?

Hvordan vi har det inne har en stor betydning. Å bruke arkitektur på å påvirke menneskers opplevelse er ikke nytt. I denne videoen viser faglærer i interiør på Kristiania, Jane Seeberg, hvordan kirker kan skape ærefrykt og sykehus kan hjelpe på pasientens velvære.
Møt en student
Iselin Helèn 20 år
Interiør
Jeg valgte å studere i Bergen fordi jeg synes det er en veldig fin by, og alt er lett tilgjengelig med gåavstand til det meste. 
Interiør har alltid vært en hobby, så tenkte det hadde vært gøy å prøve å studere det. Hoppet egt bare litt ut i det, og trives veldig så langt.
Emma S 19 år
Interiør
Bakgrunnen til valget av interiørstudiet var nok en god blanding av en over gjennomsnittlig interesse for Sims samt en stor glede av interiør og innredning.
Etter en tung vår på videregående var jeg veldig klar for å studere noe jeg brenner for og samtidig få muligheten til å arbeide med noe praktisk!