Ingeniør innen maskin- og marinfag
Høgskulen på Vestlandet

Ingeniørene lager nye teknologiske løsninger og utvikler produkt for framtiden.


Program for dagen

  • Velkommen
  • Miniforelesning om studieprogram ved Institutt for Maskin- og marinfag. Live overføring fra laboratorier for solenergi, Marinlab, 3D-printer og scanner.
  • Mingling med fingermat og drikke! Stand for Allmenn maskin, Marinteknikk, Produksjonsteknologi, Energiteknologi og Havteknologi. Mulighet for å snakke med faglærere og studenter om studieliv og jobbmuligheter. 
  • Ta med hjem – konkurranse. Vinn gavekort 500,- kr. på Peppes!

Om studiet

Med en utdanning i havteknologi får du jobbe med framtidas viktigaste ressurs - havrommet. 

Marinteknikkingeniørens fremste oppgave er å gjøre beregninger for å kunne designe nye skip, flytende konstruksjoner og forankringssystem på en sikker måte.

Som maskiningeniør designer du produkt, utformer produksjonsutstyr og styrer produksjonsprosesser. Yrkesveiene er mange for den allsidige maskiningeniøren.

En ingeniør med utdanning i produksjonsteknikk kan bidra til å utvikle, tilpasse og innføre både tekniske og administrative løsninger i takt med skiftende forhold i og utenfor virksomheten.

Ved energiteknologistudiet får du kompetanse innen fornybar energi, energidistribusjon, energibruk og -effektivisering for at du som energiingeniør kan bidra aktivt til å møte samfunnets energibehov og klimamål.


Se mer informasjon

Passer for:
Deg som er interessert i tekniske utfordringer og bærekraft, konstruere ting, fornybar energi, muligheter i havet og miljø

Sted: Campus Kronstad, Inndalsveien 28


Fagretninger:
Bærekraft, innovasjon og grønn teknologi Ingeniør, tekniske og maritime fag

Påmelding er stengt

Opptakskrav

Generell studiekompetanse, R1+R2 og Fysikk 1 


Ingeniørutdanningene er treårig studieprogram som gir bachelorgrad. Du kan studere ved Bergen og Haugesund. 

Les mer om studieprogrammene: 

 


Høgskulen på Vestlandet

Vi er ein av dei største høgskulane i landet, med om lag 16 000 studentar fordelt på våre fem campusar i Førde, Sogndal, Bergen, Stord og Haugesund.

Les mer om oss på våre websider