HR og personalledelse
Høyskolen Kristiania

Å skape arbeidsmiljøer hvor mennesker kan trives, yte og utvikle seg, er viktig i alle organisasjoner. Dette er utdanningen for deg som vil bidra til at organisasjoner lykkes gjennom sin viktigste ressurs: Medarbeiderne.


Høyskolen Kristiania har et unikt studiemiljø med små klasser og tett oppfølgning. Dagen hos oss vil gi et innblikk i hvordan det er å være student, både faglig og sosialt, på vårt campus i Bergen.

Program

Du vil få

  • møte forelesere og studenter, som forteller om studiehverdagen.
  • informasjon om hvordan studiet er bygget opp.
  • en smakebit av studiet med foredrag av Jarle Bastesen – Fremtidens HR
  • informasjon om hvilke jobbmuligheter du har etter utdanningen
  • gå på omvisning på campus og stille spørsmål til faglige og studenter

Velkommen til oss.

Om studiet

Både offentlig og privat sektor møter utfordringer i arbeidet med å rekruttere og beholde medarbeidere. Kunnskap om hvordan menneskelige ressurser (Human Resources) håndteres og utvikles, oppleves som stadig viktigere. Ved Bachelor i HR og personalledelse studerer du hele HR-verdikjeden: Tiltrekke og rekruttere dyktige medarbeidere, ta i mot nyansatte, samt tilrettelegge og kompetanseutvikle medarbeidere.

Vi er opptatt av at studentene våre skal være klare for arbeidslivet etter utdanningen hos oss. Derfor har vi gjesteforelesere gjennom hele bachelorløpet, og våre forelesere er også ute i bedriftene og holder foredrag jevnlig. Slik holder vi oss aktuelle

Arbeidslivet ber om praksisnære studier og derfor gir vi deg muligheten til å ha praksis i en bedrift i et helt semester..

Er du usikker på hvilket av HR-studiene som passer best for deg? Hos oss kan du velge retning etter første studieår. Det første året har du emner fra både personalledelse og organisasjonspsykologi, slik at du kan gjøre deg opp en kvalifisert mening om hva du ønsker å gå videre med.


Se mer informasjon

Passer for:
Deg som vil bidra til at organisasjoner lykkes gjennom sin viktigste ressurs: Medarbeiderne

Sted: Kalfarveien 78 c.

Nærmeste busstopp er ”Kalfarlien”, hvor busser nr. 2, 3, 11, og 80 stopper. Det er kun 20 minutters gange fra Bergen Busstasjon.


Fagretninger:
Jus, HR og økonomi

Påmelding er stengt

Opptakskrav

Generell studiekompetanse.


Studiet i HR og personalledelse er en treårig bachelorutdanning. 

Les mer om HR og personalledelse.


Høyskolen Kristiania

Høyskolen Kristiania

og

Fagskolen Kristiania

Med kreativitet og faglig tyngde skal Høyskolen Kristiania tilby morgendagens studier i dag.