Hotelledelse
Høyskolen Kristiania

Er du serviceinnstilt, vil du lage unike kundeopplevelser, har du lederambisjoner og trive i et levende og hektisk internasjonalt miljø? Ta en bachelorgrad i hotelledelse og sikre deg en spennende jobb i en bransje i vekst!


Høyskolen Kristiania har et unikt studiemiljø med små klasser og tett oppfølgning. Dagen hos oss vil gi et innblikk i hvordan det er å være student, både faglig og sosialt, på vårt campus i Bergen 

Program

Du vil få

  • møte forelesere og studenter, som forteller om studiehverdagen.
  • informasjon om hvordan studiet er bygget opp.
  • en smakebit av studiet med foredrag av Henning Friberg - Hvem «eier» kunden? Jungelen av distribusjonskanaler byr på både farer og muligheter for hotell- og reiselivsbransjen.
  • informasjon om hvilke jobbmuligheter du har etter utdanningen
  • gå på omvisning på campus og stille spørsmål til faglige og studenter

Velkommen til oss.

Om studiet

Norge er har seilt opp på listen over populære reisemål internasjonalt. Behovet for kunnskap, kompetanse og engasjement innenfor turist- og servicenæringen er derfor sterkt etterspurt i dag, og stadig økende.

Bachelorgraden i hotelledelse lærer deg om daglig drift av hotell, om salg- og serviceledelse, kostnads- og inntektsstyring, posisjonering og merkevarebygging. Oppbyggingen av studiet gir en helhetlig forståelse av hva ledelse og organisasjon er. Hvordan kan man skape gode opplevelser gjennom medarbeidere, og hvordan utvikler man mennesker i organisasjoner for å skape de unike og eksepsjonelle kundeopplevelsene.

En bachelor innenfor hotelledelse gir deg spennende muligheter innenfor hotell- og reiselivsbransjen, men du er også godt rustet til å ta roller innenfor mange næringer. Hva med en lederstilling innen cruise, fly eller annen transport, innen eventbransjen, jobbe med ledelse av reiseselskaper eller med mat og drikke innen restaurantbransjen?

Bachelorgraden gir også grunnlag for videre spesialisering på masternivå.


Se mer informasjon

Passer for:
Hotelledelse passer for deg med lederambisjoner, som er serviceinnstilt og liker å jobbe med mennesker.

Sted: Kalfarveien 78C.

Nærmeste busstopp er ”Kalfarlien”, hvor busser nr. 2, 3, 11, og 80 stopper. Det er kun 20 minutters gange fra Bergen Busstasjon.


Fagretninger:
Reiseliv og hotellfag Jus, HR og økonomi

Påmelding er stengt

Opptakskrav

Generell studiekompetanse.


Studiet er en treårig utdannelse som gir bachelorgrad.

Gå til studieprogramsiden.


Høyskolen Kristiania

Høyskolen Kristiania

og

Fagskolen Kristiania

Med kreativitet og faglig tyngde skal Høyskolen Kristiania tilby morgendagens studier i dag.