Grunnskolelærer
NLA Høgskolen

Å være lærer er en av verdens viktigste jobber. Finn ut mer om hvordan du blir lærer, studiet og studiehverdagen når du besøker NLA Høgskolen på Åpen dag.Se mer informasjon

Læreren er en betydningsfull person i barn og unges liv. Du skal ikke bare lære bort matte, norsk, engelsk og andre viktige fag, men også motivere elevene og være en rollemodell. 

Program: 

  • Presentasjon av NLA Høgskolen 
  • Møte med noen av våre dyktige studenter – som forteller om grunnskolelærerstudiet, hvordan det er å være student på NLA Høgskolen, og som kan svare på dine spørsmål. 
  • Møte med en av våre forelesere.
  • Presentasjon av utvekslingsmuligheter i studiet.
  • Resten av programmet? 

Du vet kanskje akkurat hvor viktig læreren er i din skolehverdag? Kanskje har du allerede gjort deg noen tanker om hvordan du mener den beste læreren er? 

For å være en god lærer må du vite hvordan barn og unge utvikler seg og lærer. Arbeidshverdagen som lærer er variert, spennende og hektisk. Den krever at du er kreativ, fleksibel og at du kan løse utfordringer. 


Logg inn for å lagre favoritter

Passer for:
Deg som ønsker å jobbe med barn og unge, som er opptatt av at de skal få lære på en god måte. Gjennom studiet får du tett oppfølging, veiledning og praksis. Ved NLA Høgskolen har vi også mulighet for utveksling i løpet av grunnskolelærer-studiet.

Sted: NLA Høgskolen - Sandviken


Fagretninger:
Lærer, barnehagelærer, pedagogikk

Påmeldingsperioden er avsluttet
Mandag 21. januar kl. 09:30 - 11.30
Mandag 21. januar kl. 13:00 - 15:00