Virtuell omvisning

Nysgjerrig på hvordan det ser ut på campus?

Entreprenørskap

Bachelor
Drømmer du om å etablere din egen bedrift? Har du en gründer i magen? Eller vil du hjelpe andre med å starte vellykkede bedrifter?
Studiested
Passer for
deg som ønsker å starte din egen bedrift eller hjelpe andre å lykkes med sin forretningsidé.

Entreprenørskap og innovasjon

Se denne miniforelesningen med høgskolelektor ved BI, Morten William Knudsen. Her får du en faglig smakebit på entreprenørskap og innovasjon.

Student-gründer på BI

Møt en student
Elisabeth S 22 år
Entreprenørskap
Jeg har alltid sagt jeg ønsker å jobbe med noe som føles ut som en hobby. Som entreprenør har du muligheten til å jobbe med akkurat det du vil, ut ifra dine interesser, og skreddersy din perfekte arbeidshverdag.
Jeg ønsker å jobbe med noe som føles som mitt eget, og hvor jeg kan skape noe for meg selv. Norge trenger nye kloke hoder som kan være med å utvikle det norske næringslivet, spesielt med tanke på det grønne skiftet. Entreprenørskapsstudiet er derfor i høyeste grad fremtidsrettet. Studiet er lagt opp til at du får brukt kunnskapen du tilegner deg, i praksis, noe som er veldig gøy og som gir en variert studiehverdag.
Mari 22 år
Entreprenørskap
Det beste med å studere entreprenørskap er den brede utdanningen, hvor en får en kombinasjon av økonomi, markedsføring og entreprenørskap.
I entreprenørskapsfagene har vi hatt oppstart av bedrift, hvor en blir «kastet» ut i hvordan det er å starte en bedrift og de ulike utfordringene som følger med. Det beste med å studere i Bergen er studentmiljøet, en blir kjent med mange ulike mennesker og finner på mye sosialt. Jeg stod mellom Trondheim og Bergen, men endte opp med Bergen siden jeg allerede hadde bodd i Trondheim et halvt år og ville prøve noe nytt.