Smakebit av BI sitt studietilbud
Handelshøyskolen BI

Lørdag 8. februar åpner vi dørene på vårt campus i Bergen, og ønsker deg som er interessert og nysgjerrig på BI velkommen til Åpen dag!


Her kan du få en smakebit av hvordan det er å være student hos oss, og lære mer om de utallige mulighetene du har underveis og etter studier på BI. 

Du vil blant annet få vite mer om:

  • Hva kan du studere? Presentasjon av BI sitt studietilbud.
  • Internship – få arbeidserfaring mens du studerer.
  • Utveksling – BI har utvekslingsavtaler med over 200 universitet i over 40 land!
  • Studiemiljøet – vi har en utrolig allsidig og engasjert studentforening, og de vil gi et innblikk i hvordan det er å være student på campus Bergen.
  • Hva kan jeg bli? Vår Karriererådgiver forteller om muligheter du har etter en grad på BI, og viser noen eksempler på relevante jobber du kan få.


Du vil også møte studenter, ansatte og forelesere på stand. Her kan du stille spørsmål om alt du lurer på. Vi serverer også mat, og det vil være omvisning på campus.

Reisestipend:
Hvis du bor mer enn 50 km fra campus har du mulighet til å søke om 1000 kr i reisestipend. Mer informasjon og søknadsskjema finner du her. 


Programmet gjennomføres to ganger slik at du også har anledning til å besøke andre utdanningsinstitusjoner denne dagen. På BI vil programmet være likt på begge gjennomføringene.

Vi håper du vil besøke oss denne lørdagen, og du kan ta med deg hvem du vil.

Velkommen!

 


Se mer informasjon

Passer for:
Programmet passer for alle som er nysgjerrig på BI, hva man kan studere, hvordan studiemiljøet er og hvilke muligheter man har underveis og etter endt studie. Man vil også få mulighet til å se campus.


Fagretninger:
Jus, HR og økonomi Bærekraft, innovasjon og grønn teknologi Medier, kommunikasjon og markedsføring

Påmelding er stengt

Opptakskrav

Alle våre bachelorstudier har generell studiekompetanse og poenggrense på 35 som opptakskrav. 


Vil du vite mer?

Les mer om BI Bergen.


Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI er en av Europas største handelshøyskoler. Vi er en selveiende stiftelse hvis formål ene og alene er undervisning og forskning. Vi er den eneste norske handelshøyskolen med trippel internasjonal akkreditering. Vi har campus i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger og tilbyr 13 ulike bachelorstudier. 

Les mer om oss på våre websider