Eiendomsmegling, jus og økonomi
Handelshøyskolen BI

Har du interesse for eiendom, markedsføring, jus og økonomi og synes det er spennende å kombinere teoretiske prinsipper med praktiske ferdigheter? Da kan Bachelor i Eiendomsmegling, jus og økonomi være noe for deg.


Program


På Åpen dag vil du få et innblikk i hvordan det er å være student på dette studiet, både faglig og sosialt. Vi vil også fortelle deg hva du kan bli og jobbmuligheter etter å ha studert Eiendomsmegling, jus og økonomi

  • Introduksjon og oppbygning av studiet.
  • En faglig smakebit fra Tor Olav Nordtømme som er ansvarlig og underviser på studiet.
  • Møt en student fra dette studiet og hør hvordan studiehverdagen er.
  • Eiendomsutvalget som er linjeforeningen på studiet vil fortelle litt om hva studiet kan brukes til, og hvilke jobbmuligheter du har etter studiet.
  • Omvisning på campus og mulighet til å stille spørsmål.

Om studiet

Bachelor i Eiendomsmegling, jus og økonomi er en allsidig utdanning.I tillegg til fag innen eiendom vil du også få en solid faglig plattform innen økonomi og jus.
 

Hva kan du bli?

For å kunne kalle seg Eiendomsmegler er det lovpålagt å ha høyere utdanning i Eiendomsmegling. I tillegg må man ha to år med praktisk erfaring. Med en Bachelor i Eiendomsmegling, jus og økonomi fra BI oppfyller du disse formelle utdanningskravene.

I tillegg til Eiendomsmegler vil du også være kvalifisert for jobber innen eiendomsutvikling, eiendomsforvaltning, bank og offentlig forvaltning.


Se mer informasjon

Passer for:
Passer for deg som liker en variert arbeidshverdag, vil jobbe med mange ulike typer mennesker og synes kjøp og salg av eiendom er spennende.

Sted: Klasserom 2, Handelshøyskolen BI – campus Bergen

 Kong Christian Frederiksplass 5. Nærmeste Bybanestopp er Florida, nærmeste busstopp er Puddefjordsbroen.


Fagretninger:
Jus, HR og økonomi

Påmelding er stengt

Opptakskrav

Generell studiekompetanse. Poenggrense 35. 


Studiet er en treårig utdanning som gir bachelorgrad. 

Gå til studiets nettside. 


Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI er en av Europas største handelshøyskoler. Vi er en selveiende stiftelse hvis formål ene og alene er undervisning og forskning. Vi er den eneste norske handelshøyskolen med trippel internasjonal akkreditering. Vi har campus i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger og tilbyr 13 ulike bachelorstudier. 

Les mer om oss på våre websider