Digital kultur
Universitetet i Bergen

På Åpen dag i digital kultur får du et innblikk i hvordan teknologien påvirker utviklingen av verden.


På digital kultur får du kunnskap om elektronisk litteratur, dataspill og digital kunst. Du lærer både grunnleggende og avansert webdesign og du får erfaring med å kommunisere i digitale sjangere både visuelt og tekstlig.

Program

  • Møt studenter og tidligere studenter som snakker om studiehverdagen ved Det humanistiske fakultet. Her vil du få høre om overgangen fra skole til universitet, studentmiljø, utveksling og jobbmuligheter. Du vil få mulighet til å stille spørsmål til studentene og til studieveiledere.
  • Omvisning på campus
  • Foredrag om hva digital kultur er for noe
  • Besøk på datalab for å se konkret på noe av det du kan gjøre på studiet

 


Se mer informasjon

Passer for:
Deg som har lyst til å jobbe med kommunikasjon, media, , undervisning, offentlig administrasjon, interesseorganisasjoner eller forskning og høyere utdanning!

Sted: Sydneshaugen skole

For å komme hit, er det enklest å gå ca 10 minutter fra Bergen sentrum. Fra Torgallmenningen kan du se rett opp på Johanneskirken, som ligger på en høyde. Gå opp trappene til kirken. Sydneshaugen skole er det gule bygget som ligger rett bak kirken.


Fagretninger:
IT og datateknologi Medier, kommunikasjon og markedsføring Språk, historie og kultur

Påmelding er stengt

Opptakskrav

Generell studiekompetanse


Omfang: 3 år

Søknadsfrist: 15. april

Les mer om studiet


Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen har over 17 500 studenter. Vi har en attraktiv beliggenhet med store deler av campus midt i hjertet av Bergen.

Les mer om oss på våre websider