Spørsmål om data science på UiB?

Data science

Bachelor
På data science lærer du å programmere i Python, Java og Haskell, men du lærer også matematikken som ligger til grunn for mange av dagens teknologiske løsninger.
Studiested

Visste du at du følger algoritmer når du ganger, multipliserer eller deler tall?

Vi kan si at en algoritme er en fremgangsmåte som datamaskiner og roboter følger for å finne det rette svaret. Erlend Raa Vågset er stipendiat ved Institutt for informatikk på UiB, og i denne videoen gir han deg en kort innføring i hvordan algoritmer fungerer.
Møt en student
Eivind 24 år
Data Science
Det beste med å studere Data Science er at jeg får muligheten til å studere noe som interesserer meg.
Jeg har vært interessert i programmering siden ungdomsskolen og her på UiB får jeg muligheten til lære fra mange kompetente og flinke forelesere. Jeg liker at studiet dekker mange ulike spennende områder som for eksempel algoritmer, koding, effektivt samarbeid og maskinlæring. I bunn og grunn valgte jeg å studere i Bergen fordi jeg ville flytte hjemme fra og jeg hadde hørt mye bra om UiB sine informatikklinjer. Det beste med å bo i Bergen er at det er veldig lite vind her.

Jobb og karriere innen data science

"Thomas Watnedal er forsknings- og utviklingsleder for innholdsskaping i Vizrt. Han har studert informatikk hos oss og jakter alltid på nye talenter. "